Vissza a főoldalra

Betoncsiszolás | Aktuális

Budai Magánlakás – betonlépcső csiszolása

Cégünket egy betonlépcső csiszolásával kapcsolatban keresték fel. A betonlépcső csiszolásának folyamata megegyezik a betonpadló csiszolásával. A lépcsőt első körben itt is durva szemcseszerkezetű csiszolókorongokkal munkáltuk meg. A durvacsiszolási fázisban eltűntek a lépcsőről a nagy szennyeződések és a felületi sérülések. A durvacsiszolás után a finomcsiszolás következett, amit a kívánt fényhatás eléréséig folytattunk a betonlépcsőn. A felcsiszolt betonlépcső felületét az utolsó munkafázisban egy speciális impregnáló szerrel kezeltük le. Az impregnálószer egy védőréteget képez a felületen, így meghosszabbítva a csiszolt betonlépcső élettartamát. Továbbá azt is fontos megemlítenünk, hogy ennek a felületkezelési módszernek köszönhetően a csiszolt betonlépcső védetté válik a különböző szennyeződésekkel szemben, könnyebb takarítani és védelmet nyújt az elszíneződés ellen is. Az impregnálás után egy speciális szivaccsal felmostuk a lépcső felületét. Az elkészült lépcsőt a csiszolás befejezését követően egyből használatba vehették a lakás tulajdonosai. A betoncsiszolás technológiájának alkalmazásával ebben az esetben is szemmel látható eredményt értünk el. Az elhasználódott és megkopott, szennyeződésekkel teli betonlépcsőt egy fényes csiszolt betonlépcső váltotta fel.
Betonpadló csiszolás

Magánlakás – Betonpadló csiszolása (terasz)

2021 júliusában egy budapesti magánház teraszának beton padlójának felújításával bízták meg cégünket. Az elhasználódott, kopott beton felületén több fázisban durva csiszolási folyamatot végeztünk. A durvacsiszolásnak köszönhetően eltűntek az esetlegesen korábban szerzett sérülések. A durvacsiszolási műveletsor befejezését követően egyre finomabb szemcseszerkezetű csiszoló korongok segítségével csiszoltuk a betont a kívánt fény eléréséig. A megfelelő betonminőség elérésének érdekében a polírozást is beleépítettük a csiszolási folyamatokba több lépésben. Ezután a csiszolt beton padló impregnálása következett, melynek köszönhetően a felület védetté vált különböző szennyeződésekkel szemben. A betonfelület a munka befejezését követően azonnal használatba vehették a ház tulajdonosai. A helyszínen készült fotók is bizonyítják a betoncsiszolás eredményességét. A betonpadló csiszolás hatékonysága szemmel láthatóan jól kivehető a csiszolás előtti és utáni állapotról készült képeken, amely bizonyítja, hogy a végeredményül egy esztétikus, tartós fényű beton felületű teraszt kaptunk.
Betonpadló csiszolás

Betoncsiszolás – Zsiráf – Millenáris Széllkapu Park

2021 júniusában a Zsiráf budai kitelepülésén a Millenáris Széllkapu Parkban végeztünk betonpadló csiszolást 180 négyzetméteren. A vendéglátó egység betonpadlójának felületét több lépésben csiszoltuk fel a selyemfényű beton eléréséig. A beton felületét első lépésként durva csiszolókorong segítségével munkáltuk meg. A durvacsiszolás által a betonból eltűntek a nagyobb felületi sérülések, egyenetlenségek. A durvacsiszolási folyamat lezárását követően a finomcsiszolás következett, ahol egyre finomabb szemcséjű korongokkal munkáltuk meg a betonpadló felületét. A csiszolási munkafázisokat követte az impregnálás és a felmosás. Az impregnálás egy olyan felületkezelési módszer, amely ellenállóbbá teszi a csiszolt betonfelületeket a szennyeződésekkel és sérülésekkel szemben, így garantálva a hosszabb élettartamot, mert egyfajta védőréteget képez a felületen. Az elkészült csiszolt betonpadló felmosásához egy speciális fényező szivacsot használtunk. A betonfelületet a munkálatok befejezését követően azonnal használatba lehetett venni. A beton padlócsiszolás technológiájának alkalmazásával ismét egy szép fényű burkolatot kaptunk.
Betonpadló csiszolás

Betonpadló csiszolás

2021 tavaszán egy érdi iskola betonpadlójának felújítását végeztük el. A betonpadló megmunkálását ebben az esetben is a durvacsiszolással kezdtük meg. Ilyenkor durva szemcseszerkezetű korongokkal távolítjuk el a betonpadló felületén keletkezett sérüléseket, karcokat. Ezután a finomcsiszolási munkafolyamat következett. Ez a munkafázis több részből áll és egyre finomabb szemcsés korongokkal haladunk végig a betonon. A finomcsiszolást a megrendelő kérésére a selyemfényű csiszolt betonpadló eléréséig folytattuk. Az utolsó előtti munkafázisban a már frissen felcsiszolt beton felületét felmostuk egy úgynevezett fényező szivaccsal és impregnáló folyadékot is alkalmaztunk a felületen. Az impregnált betonfelület a kezeléstől víztaszítóvá válik, napi tisztítása könnyebb és megakadályozza az elszíneződést is. A betoncsiszolás eljárásának hatékonysága ebben az esetben is szemmel látható eredményt ért el. Ezt az iskolában készített képek bizonyítják a legjobban, ahol jól kivehető a különbség a betoncsiszolás előtt és után készült képeken.
Betonpadló csiszolás

Magánlakás-betoncsiszolása

2021 februárjában egy magánlakás 180 m2 nagyságrendű betonpadlójának felújítását végeztük el. A betonpadló megmunkálását a durvázási folyamattal kezdtük el, ahol durva szemcseszerkezetű csiszolókorongokat használtunk. A durvacsiszolás után a finomcsiszolás következett. Ezt a munkafolyamatot a kívánt fény eléréséig folytattuk a beton felületén. A fényezésnek köszönhetően a betonpadló visszanyerte az eredeti fényét és színét. A csiszolási fázisokat az impregnálással zártuk le. Ilyenkor egy speciális impregnálószert alkalmazunk a csiszolt felületen. Ez a felületkezelési módszer megvédi a betonpadlót az olajtól, a víztől és a savas-maró hatású anyagoktól, illetve a hosszabb élettartamot is garantálja. Az impregnálás után egy speciális szivaccsal felmostuk a csiszolt betonpadlót. A betoncsiszolás technológiájának alkalmazásával ebben az esetben is szemmel látható eredményt értünk el. Az elhasználódott és megkopott betonfelületet egy fényes csiszolt beton burkolat váltotta fel. A betoncsiszolás eredményességét mi sem bizonyítja jobban, mint a lakásban készült fényképek a betoncsiszolás előtti és utáni állapotról.
Betoncsiszolás

Magánlakás -Betoncsiszolás

2021 év elején egy budapesti magánlakásban jártunk, ahol egy új betonpadló felcsiszolásával bízták meg cégünket. A beton felületét durva csiszolókorong segítségével munkáltuk meg. A következő munkafázisban a finomcsiszolás következett, ahol egyre finomabb szemcseszerkezetű gyémánt korongokkal folytattuk a betoncsiszolás folyamatát. A finomcsiszolást a kívánt fény eléréséig folytattuk. Ezt a követően a végső folyamatokban egy fényező szivacs segítségével felmostuk az elkészült csiszolt betonpadlót, utána pedig impregnáltuk a beton felületét. A betoncsiszolás technológiájának köszönhetően ebben az esetben is szemmel látható eredményt értünk el, melyet jól bizonyítanak a csiszolás előtti és utáni állapotról készült képek.
Betoncsiszolás

Autószerelő műhely régi, megkopott betonpadló fbetonpadló felújítása és betonpolírozásaelújítása és betonpolírozása

2020 decemberében egy 300 m2 nagyságú autószerelő műhely betonpadlójának felújítását vállalta el cégünk. A betonfelület megmunkálását itt is durva csiszolókorong segítségével kezdtük meg. A betont addig csiszoltuk, amíg láthatóvá váltak a kavics szemcsék, amik bele lettek dolgozva a padlóba a betonozás során. Közben folyamatosan kezeltük a beton felületét, többek között beton keményítővel, és beton tömítőanyaggal. A végső folyamatokban finom csiszoló gyémánt korongokkal is felcsiszoltuk, majd impregnáltuk, és políroztuk a betonpadló felületét. A végeredmény egy tökéletesen sima, esztétikus, és nem utolsó sorban praktikus csiszoltbeton padló, amely az impregnálásnak köszönhetően az olaj, és egyéb szennyeződésektől védett, könnyen tisztántartható betonfelület lett. A betonfelületet a munkálatok befejezését követően azonnal használatba lehetett venni. A helyszínen készített fotó a betoncsiszolás előtti és betoncsiszolás utáni állapotáról, magáért beszél!
HTC Superfloor

6500m2 Ipari csarnok beton csiszolása és polírozása a Hungexpon HTC Superfloor

Cégünket 2020-ban Budapesten megbízták egy 6500 m2 területű ipari csarnok betonpadlójának felcsiszolásával és polírozásával (HTC Superfloor rendszerrel dolgoztunk), még hozzá a Budapesti Vásárközpont vagy Kőbányai Vásárváros, ismertebb nevén a Hungexpon, mely egy pavilonokból álló kereskedelmi és szórakoztató létesítmény, illetve kiállítás- és rendezvényhelyszín Budapest X. kerületében, a Kincsem Park, a MÁV Kőbányai teherpályaudvar és a Kőbánya felső vasútállomás között. Először a betont előkészítettük, mert az előkészítés megalapozza az élethosszig tartó minőséget. A beton felület előkészítése stabilizálja az anyagok tartósságát, ezért kell megfelelően kivitelezettnek lennie. A durvacsiszolási műveletsort követően egyre finomabb szemcseszerkezetű korongok segítségével csiszoltuk a betont a kívánt fény eléréséig. A megfelelő minőség érdekében a polírozás több fázisát is beleépítettük a csiszolási folyamatokba. Ezután a csiszolt beton padló impregnálása következett. Ezáltal a felület védetté vált különböző szennyeződésektől. A betoncsiszolás végeredménye egy tökéletesen sima, esztétikus csiszoltbeton padló lett.
HTC Superfloor

6- MÉH telep – betonpadló csiszolás Monoron

Cégünket 2020-ban egy monori MÉH telep ipari csarnok betonpadlójának felcsiszolásával bízták meg. Első körben a betonpadló felületéről vegyszer segítségével el kellett távolítanunk az olajat és csak ezután tudtuk megkezdeni a betoncsiszolási munkálatokat. A telep régi, elhasználódott betonfelületéből egy ÁNTSZ előírásnak megfelelő burkolat létrehozása volt a feladatunk, mivel a MÉH telep helyén egy autószerelő/bontó telephely kerül kialakításra. A megfelelő beton minőségének elérése érdekében először durvacsiszolást, finomcsiszolást, polírozást és impregnálást is alkalmaztunk a betonpadló felületén. Az impregnálás ebben az esetben nagyon fontos, mert az impregnálószernek köszönhetően a beton felülete védetté válik a savas, maró hatású folyadékoknak, illetve az olajos állagú folyadékokkal szemben is védettséget ad a betonfelületnek. A padlócsiszolásnak köszönhetően egy selyemfényű csiszoltbeton padlót kaptunk végeredményül. A helyszínen készült fotók által bizonyosságot szerezhetnek a csiszolás eredményességéről, melyet jól ábrázol a csiszolás előtt és után készült kép közötti különbség.
kéregerősített beton csiszolás

Kézműves söröző betonpadló csiszolása

2020 júliusában egy söröző betonpadlójának felcsiszolásával bízták meg cégünket. A betonpadló megmunkálását a ragasztó maradványainak eltávolításával kezdtük meg. Az elhasználódott, kopott beton felületet durva csiszolókorong segítségével csiszoltuk fel. A durvázási folyamat közben folyamatosan kezeltük a beton felületét, többek között beton keményítővel, illetve beton tömítőanyaggal a tökéletes csiszoltbeton állapotának elérése érdekében.  Ezután a betonpadló felületén több fázisú finomcsiszolási folyamatot végeztünk. A legutolsó fázisban impregnálószerrel kezeltük a betonpadlót, hogy védetté váljon a szennyeződésekkel szemben, mint például az olaj vagy a savas-maró hatású anyagok. A padlócsiszolás technológiájának köszönhetően a kopottas, elhasználódott padlófelületet egy fényes, csiszolt beton burkolat váltotta fel.
ipari csarnok betoncsiszolás

Ipari csarnok betoncsiszolása

Cégünket 2020-ban Jánosházán megbízták 1400m2 ipari csarnok betoncsiszolásával, illetve polírozásával és impregnálásával. Először a betont előkészítettük, mert az előkészítés megalapozza az élethosszig tartó minőséget. A beton felület előkészítés stabilizálja az anyagok tartósságát, ezért kell megfelelően kivitelezettnek lennie. A durvacsiszolási műveletsort követően egyre finomabb szemcseszerkezetű korongok segítségével csiszoltuk a betont a kívánt fény eléréséig. A megfelelő minőség érdekében a polírozás több fázisát is beleépítettük a csiszolási folyamatokba. Ezután a csiszolt beton padló impregnálása következett. Ezáltal a felület védetté vált különböző szennyeződésektől. A betoncsiszolás technológiájának segítségével ebben az esetben is egy ragyogó padlófelületet kaptunk. A helyszínen készült fotók is bizonyítják a betoncsiszolás eredményességét.
ipari csarnok betoncsiszolás ipari csarnok betoncsiszolás

600 nm2 csarnok - kéregerősített beton csiszolása

Cégünket 2020-ban megbízták egy ipari csarnok betoncsiszolásával, illetve polírozásával. Először a hibákat hoztuk helyre, melynek első lépéseként az elbontott gipszkarton profilok lyukait kellett tömíteni. Erre azért van szükség, mert az előkészítés megalapozza az élethosszig tartó minőséget. A beton felület előkészítés stabilizálja, az anyagok tartósságát ezért kell megfelelően kivitelezettnek lennie. Az előkészületi munkálatoknak, kiemelkedő szerepe van. Utána következett a finomcsiszolás 4 lépésben a betonon. A padló megmunkálását itt is durva csiszolókorong segítségével kezdtük meg. A csiszolási folyamat következő lépéseként egyre finomabb korongokkal dolgoztunk a kívánt fény eléréséig. Legvégül következett a csiszolt beton impregnálása a víz, az olaj, a vörösbor és a különböző folyadékok taszítása érdekében. Végeredményül az elhasználódott, kopott betonfelületet egy fényes, könnyen takarítható padló váltotta fel.
kéregerősített beton csiszolás

Betoncsiszolás - újépítésű családi ház garázsában

2020 áprilisában egy újépítésű családi ház garázsának betonpadlójának csiszolásával bíztak meg minket. A padló megmunkálását ebben az esetben is durva csiszolási fázissal kezdtük meg. A következő munkafázis a betonpadló felpolírozása volt. Ebben a fázisban egyre finomabb szemcseszerkezetű korongokkal dolgoztunk a selyemfény eléréséig. A polírozásnak köszönhetően a betonpadló visszanyerte eredeti színét és fényét. A betonpadló csiszolás folyamatát impregnálással fejeztük be. A garázsban készült fényképek a csiszolás előtti és utáni állapotról magukért beszélnek.
betonpadló csiszolás

Kiskunfélegyháza - betoncsiszolás, műgyanta eltávolítás

2020 márciusában egy kiskunfélegyházi zöldségüzem betonpadló csiszolását vállalta el cégünk. A 900 nm2-es üzemben a padló megmunkálását a műgyanta eltávolításával kezdtük meg. A műgyanta eltávolítása után a felületen több fázisban durva csiszolási folyamatot végeztünk. Ez a csiszolási fázis az esetlegesen korábban szerzett felületi sérülések eltüntetésére szolgál. A következő folyamatban egyre finomabb szemcseszerkezetű korongokkal munkáltuk meg a beton felületét. A legutolsó fázisban impregnálószerrel kezeltük a betonpadlót, hogy védve legyen a szennyeződésektől. (Olaj, víz, savas-maró hatású anyagok.) A padlócsiszolás technológiájának köszönhetően a kopottas, elhasználódott padlófelületet egy fényes, csiszolt beton burkolat váltotta fel.
betonpadló csiszolás betonpadló csiszolás

Csarnok - betonpadló csiszolás

2020 februárjában cégünket egy 2700 nm2 területű csarnok betonpadlójának felcsiszolásával bízták meg. A betonpadló megmunkálását a gyanta eltávolításával kezdtük meg. Ezután következett a durvacsiszolás, a régi dilatáció kivágása, kivésése, majd 2 komponensű anyaggal való kitöltése. A dilatációt újra kivágtuk és rugalmas anyaggal töltöttük ki. A következő munkafázisban megkezdtük a betonfelület csiszolását, ahol egyre finomabb korongokkal dolgoztunk a magasfény eléréséig. A betonfelület megmunkálásának folyamatát az impregnálási szakasszal zártuk le. Ennek köszönhetően a felület védetté vált a különböző szennyeződésektől és így folyadéktaszító képességét is visszanyerte. Végeredményül az elhasználódott, kopott betonfelületet egy fényes, könnyen takarítható padló váltotta fel.
betonpadló betonpadló

Selyemfényű betoncsiszolás – Újépítésű társasház mélygarázs

2020 elején egy 4000 nm2 nagyságú mélygarázs betonpadlójának felcsiszolásával bízták meg cégünket. A betonfelület egyes részein kialakult egyenletlenségeket a síkmarás (stokkolás) technológiájával szüntettük meg. A következő fázisban a felületet durva csiszolókorong segítségével csiszoltuk a kívánt hatás eléréséig. A durvacsiszolási fázist az alapozási és a tömítési műveletsor követte. A betonpadlócsiszolás végső folyamata felé haladva a felületet egyre finomabb szemcseszerkezetű korongokkal munkáltuk meg. A polírozási fázist a megrendelő kérésének megfelelően a selyemfény eléréséig folytattuk. A munkafolyamat utolsó lépéseként a betonpadló felületét impregnáló anyaggal kezeltük a hosszabb élettartam miatt. A betoncsiszolás végeredménye egy tökéletesen sima, esztétikus, selyemfényű csiszoltbeton padló lett.
Betoncsiszolás

Selyemfényű betoncsiszolás – Noszlop – BOCK Hungária Zrt.

Selyemfényű betoncsiszolás – Noszlop – BOCK Hungária Zrt. Az 1969 óta irodabútor alkatrész gyártásban vezető szerepet betöltő Bock Hungária Kft. noszlopi telephelyén, az egyik gyártócsarnokában jártunk.
A vállalat, a gyártócsarnok meglévő szerelő betonját a könnyen takaríthatóság, és esztétikusabb látvány érdekében szerette volna felcsiszoltatni, a folyamattal cégünket bízta meg..

Gyémántszemcsés szerszámokkal eltávolítottuk a betonnak azt a rétegét, amely a por képződéséről tehet, és amibe beleül a kosz. Így eljutottunk az igazán kemény betonhoz, melyet selyem fényre felfényeztünk és impregnáltunk. A munkafolyamat szakaszolható, és a felület a munka végeztével azonnal használatba vehető volt. Néhány lépésben fényes víztaszító felületet kaptunk. Megjelenés szempontjából a betoncsiszolás több lépése három különféle kiviteli lehetőséget hordoz magában. A látvány fontosságától függően a csiszolt beton felületek lehetnek egyszerű, matt megjelenésűek, vagy kelthetnek akár egészen fényes, márványszerű hatást is. Esetünkben az arany középutat választotta a Megrendelő, selyem fényű betoncsiszolás által. Mindhárom kivitel eredménye egy vegyszeresen is és betoncsiszolással megerősített csiszolt beton padló. Az így csiszolt beton egy újgenerációs, rendkívül környezetbarát csiszolás technikai folyamat, amely kiválóan alkalmazható ipari és lakossági környezetben egyaránt.
A betoncsiszolás folyamatába, figyelembe véve a gyártócsarnok területét, dilatációs vágást, illetve annak kitöltését is elvégeztük a tartós állag megőrzése érdekében. A betoncsiszolás professzionális technológiája ismét segítségünkre volt, hogy egy praktikus, terhelhető, könnyen takarítható felületet kapjunk, melynek hasznát veszik a gyártócsarnokban is.
Betoncsiszolás Betoncsiszolás Betoncsiszolás

Betoncsiszolás Csengele

Magyarország déli részén, Csongrád megye egyik kis községében, Csengelében jártunk, ahol egy beton felület csiszolásával bízták meg cégünket. Első lépésként durva, gyémántszemcsés korongokkal kezeltük a kopottas, fényét vesztett betont. Ezáltal egy teljesen új, sík felületet kaptunk. A csiszolási folyamat következő lépéseként egyre finomabb korongokkal dolgoztunk a kívánt fény eléréséig. A padló megmunkálását az impregnálási szakasszal zártuk le. Ennek köszönhetően a felület védetté vált a különböző szennyeződésektől és így folyadéktaszító képességét is visszanyerte. Végeredményül az elhasználódott, kopott betonfelületet egy fényes, könnyen takarítható padló váltotta fel.
Betoncsiszolás Betoncsiszolás Betoncsiszolás

Vasúttörténeti park betoncsiszolás

2019 elején a Magyar Vasúttörténeti Parkban készítettünk csiszoltbeton padlót. Az elhasználódott, kopott beton felületet, durva csiszolókorong segítségével megmunkáltuk. Közben folyamatosan kezeltük a beton felületét, többek között beton keményítővel, és beton tömítőanyaggal, a tökéletes csiszoltbeton állapot elérése érdekében. Ezután egyre finomabb gyémánt korongokkal folytattuk a betoncsiszolás folyamatát. Legvégül következett a csiszolt beton impregnálása, a víz, olaj, és egyéb folyadékok taszítása érdekében. A végeredmény egy ragyogó, könnyen tisztántartható beton padló lett. A helyszínen készített fotó magáért beszél!
Betoncsiszolás Betoncsiszolás

Spíler Buda – selyemfényű betoncsiszolás

A Spíler Buda a MOM bevásárló központ egyik közkedvelt étterme. A megrendelő a betoncsiszolási folyamattal cégünket bízta meg. Az elvárás egy esztétikusabb selyemfényű csiszolt betonpadló kialakítása volt. Megkeresésük után a megfelelő szakszerű módon nekiláttunk a padlófelület felújításának. Első lépésben a betont durva szemcseszerkezetű korong segítségével munkáltuk meg. Ezután egyre finomabb gyémántkorongokkal folytattuk a csiszolás folyamatát, egészen a kívánt magas fény eléréséig. A legvégső fázisban a folyadékok taszítása érdekében impregnáltuk a felületet. Ennek köszönhetően a csiszolt betonpadló védetté vált különböző szennyeződések ellen. A betoncsiszolás technológiájának segítségével ebben az esetben is egy ragyogó padlófelületet kaptunk. A helyszínen készült fotók is bizonyítják a betoncsiszolás eredményességét.
Betoncsiszolás

Betonpadló csiszolás – 9. kerületi étterem

2019 májusában cégünket egy belvárosi étterem betonpadlójának felújításával bízták meg. A felület C20 minőségű betonból készült. A padló megmunkálását itt is durva csiszolókorong segítségével kezdtük meg. A csiszolási folyamat következő lépéseként egyre finomabb korongokkal dolgoztunk a kívánt fény eléréséig. Legvégül következett a csiszolt beton impregnálása a víz, az olaj, a vörösbor és a különböző folyadékok taszítása érdekében. A végeredmény egy tökéletesen sima, esztétikus selyemfényű csiszoltbeton padló lett. Így a megrendelő egy esztétikus csiszoltbeton padló büszke tulajdonosa lehet, mely még magasabb színvonalra emeli az étterem hangulatát.
Betoncsiszolás Betoncsiszolás

Gentherm Hungary Kft. – Betoncsiszolás

2019 júniusában a Pilisszentiváni Gentherm Hungary Kft.-nél végeztünk betonpadló csiszolást. A műgyanta eltávolítása után a felületen több fázisban durva csiszolási folyamatot végeztünk. Ebben a szakaszban tüntetjük el az esetleges korábbi sérüléseket. A durvacsiszolási műveletsort követően egyre finomabb szemcseszerkezetű korongok segítségével csiszoltuk a betont a kívánt fény eléréséig. A megfelelő minőség érdekében a polírozás több fázisát is beleépítettük a csiszolási folyamatokba. Ezután a csiszolt beton padló impregnálása következett. Ezáltal a felület védetté vált különböző szennyeződésektől. A betoncsiszolás technológiájának köszönhetően végeredményül egy könnyen takarítható és terhelhető felületet felületet kaptunk, mely a megrendelő fő szempontja volt.
Betoncsiszolás Betoncsiszolás

Magánlakás Eger – Betoncsiszolás

2019 augusztusában cégünket egy magánlakás betonpadlójának felújításával bízták meg. A padló megmunkálása az első fázisban vizes csiszolással kezdődött fényező gyémánttal. A csiszolási folyamat következő lépéseként egyre finomabb korongokkal dolgoztunk a magasfény eléréséig. Legvégül következett a csiszolt beton impregnálása a víz, az olaj, a vörösbor és a különböző folyadékok taszítása érdekében. A végeredmény egy tökéletesen sima, esztétikus magasfényű csiszoltbeton padló lett.
Betoncsiszolás Betoncsiszolás Betoncsiszolás

Betonpadló csiszolás – Magánlakás Győr – Betoncsiszolás

2019 augusztusában cégünket egy magánlakás betonpadlójának felújításával bízták meg. A padló megmunkálása az első fázisban vizes csiszolással kezdődött fényező gyémánttal. A csiszolási folyamat következő lépéseként egyre finomabb korongokkal dolgoztunk a magasfény eléréséig. Legvégül következett a csiszolt beton impregnálása a víz, az olaj, a vörösbor és a különböző folyadékok taszítása érdekében. A végeredmény egy tökéletesen sima, esztétikus magasfényű csiszoltbeton padló lett.
Betoncsiszolás Betoncsiszolás
Vissza a főoldalra